Menu

CV

Atti PoelstraIk ben Atti Poelstra (1955), heb een man en twee volwassen kinderen en woon in Purmerend. Ik zet me in voor organisaties met een maatschappe­lijke doelstelling en vind het belangrijk dat geld, tijd en aandacht gericht zijn op die doelstelling. Mijn hart ligt bij hen die soms een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zoals mensen met een smalle portemonnee of ouderen die hulp nodig hebben. Maar ook bij de medewerkers en de leiding van maat­schappelijke organisaties. 
Een klant zei eens over mij: “Je kunt snel en ad rem reageren op complexe problemen, die versimpelen tot hapklare brokken en dit ontspannen presenteren; dat is ontwapenend”.
Mijn achtergrond qua opleiding is divers: sociologie, bouwkunde, bedrijfskunde, communicatie en leiderschap. Met vele jaren ervaring bij met name adviesbureaus, woningcorporaties en zorgorganisaties, schakelen klanten en werkgevers mij in bij complexe vraagstukken of als er behoefte is aan gedragsverandering. Soms als adviseur, soms als kwartiermaker of (interim)manager/bestuurder, soms als coach. Ik breng altijd energie, nuchterheid en plezier.

Een uitgebreid CV kunt u hieronder downloaden. 

 

Meer in deze categorie: « Voor de verandering Partners »

terug naar boven